torsdag 24. januar 2008

Morgen, dag 16

God morgen, der ute. Tidlig oppe i dag, har allerede sittet og jobbet en stund. Begynner jo faktisk å se enden. Mysteriet er oppklart, det er bare de siste rundene med happy ending som gjenstår. Så skal jeg jo også levere i morgen. Har vært noen litt labre dager i det siste, sånn rent værmessig. Masse skyer, litt småregn. Og flere mistenkelige lyder fra italienerens rom, rare bankelyder. Lurer på om det kan være morsesignaler, kanskje et rop om hjelp. Et annet mysterium for mange skjønner jeg, er dette med ryper og hester. Har fått noen gjetninger på hva det kan dreie seg, som var skremmende langt fra sannheten. Forslag kan legges i kommentarfeltet, så kan vi kåre en vinner til slutt, som vinner ære og berømmelse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei John-Erik!
Beklager, men jeg har ikke vært inne på bloggen din før nå idag!
Leste med interesse ditt forhold til ryper, hvite hester o.l. Ser også at det har vakt interesse for andre som ikke helt forstår kodene. Stå uansett på, og du er tilgitt mht varemerke. Det som er viktig er alltid å ha en i nærheten, men det vanskelige kan være at det har lett for å bli for mange. Jeg synes det er kjekt med en whisky og øl ved siden av pc'en.
Holder nå på å lære meg videoredigering slik at vi kan få sett de siste 6 årene med opptak som ligger på små digitale kasetter.
Lykke til videre og kom gjerne med flere koder om de ulike varemerkene.
mvh Ove

Anonym sa...

Jeg har alt tapt - forslaget mitt, som jeg innrømmer var for fjernt til å være mulig, var at ryper = damer og hvite hester = dop.