søndag 13. januar 2008

Dag 6

Ja, her jobbes det selv på hviledagen. Legg merke til de særnorske tegn - jeg har koblet opp laptopen mot internett her i huset for anledningen. Bare lånt noen kabler. Ikke så mye nytt å fortelle herfra, naturligvis. Droppet joggetur i dag, pga overtrening... Men ruslet meg en tur, uten at det er så mye å fortelle om det heller. I det hele tatt en søndag slik søndager skal være, kjedelig og innholdsløs. Regner med at i morgen blir en utrolig spennende mandag! Leser ellers på nettet at Lommemannen er tatt. Og at Staff er ute med sinnssyke uttalelser som vanlig. Hvor tar han det fra?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oppgaven til Staff er i prinsippet å forsvare klienten sin og blant annet å bagatellisere det klienten har gjort. Dersom han slipper unna med det han sier, gambler han på at rettsvesenet er ufattelig lite oppdatert på både det ene og det andre.

Men jeg tror det er mer. Jeg tror at Staff kjører en separat agenda om å avseksualisere samfunnet, muligens for å bearbeide det han selv opplevde som liten og som han har fortalt om i biografien sin.

I så fall misbruker han klienten sin for å fremme en separat agenda, og det er jo ikke så bra, da.

Anonym sa...

Hei John Erik. Her er et blogginnlegg fra en ingeniør....

Ser at du har "løst" problemet med norske bokstaver ved å bruke egen PC.
Her er en annen løsning om du kommer borti problemet igjen et annet sted (Gjelder Windows):
Om du ser nederst til høyre på skjermen står det NO (eller EN). Ta musen over denne og høyreklikk. Velg innstillinger (Settings). Her kan du endre fra Engelsk til f.eks. Norsk tastatur. Men da må du huske hvor de norske bokstavene er :-)

Savner deg i Bassrekka i HMV! Tynt med 1.basser.

Lykke til med oversettingen!

John Erik sa...

Ja, jeg skjønner at Staff har en jobb å gjøre, Roffe, han utfører den bare på en særs usympatisk måte. Og jeg tror han har en skjult agenda nettopp i tråd med det du beskriver.

Takk for tipset, Gjermund, men jeg er ikke sikker på om det gjør saken enklere. Tastene her er helt "feil" plassert. Ikke godt å si hvor de norske tegnene ville dukke opp. Lykke til med brummingen i bassrekka, skal komme tilbake med fornyet styrke!

Anonym sa...

Mener du helt alvorlig at på jobb sitter du og oversetter til norsk på et EU-tastatur?

Kan du ikke få fløyet et norsk tastatur etsteds fra da?

(Slikt som dette er veldig lett å fikse på Mac. Jeg bare nevner det.)

John Erik sa...

Takk for alle velmente råd, men jeg sitter naturligvis og oversetter med norsk tastatur. Det er bare internett-PC-ene på senteret her, som har EU-tastatur. Og Mac ruler, ingen tvil om det.