torsdag 7. februar 2008

Dag 30

Ja, da er jeg vel i gang med å skrive det som fort kan komme til å bli siste innslag i denne bloggen. Gårsdagen forløp udramatisk, uten noe særlig å rapportere, men kvelden før der igjen ble det en slags liten avskjedstur på byen. Debbie (som flyttet ut i går), Özge (som kom for noen dager siden) og jeg. Luc takket nei (hadde vel noe saging han skulle gjort).

Sagmannen er forresten avslørt. Etter å ha sovet snart 30 netter med saging og dunking i rommet ved siden av, våknet jeg i natt brått av en plutselig stillhet. Jeg var sikker på at han måtte ha sagd seg eller fått et illebefinnende, så jeg stormet ut og banket på døren hans. Det hørtes tassende tøfleskritt innenfor døren, før den gikk opp. Der sto han, i pyamas og med sagflis i nattlua. Under armen hadde han en liten plankebit. Det viste seg at han hadde jobbet på nattestid med å snekre et sybord slik som mor vil ha med mange skuffer i, men så ble det så mye saging og høvling at han til slutt bare satt igjen med en spekefjøl som mor kan smøre skolematen på.

Har også tatt meg en siste joggetur, som ikke gikk så bra. Fikk hold, ble sliten. Så nå gjenstår det vel bare å pakke sammen og komme seg tidlig i seng. Må opp 04 norsk tid...

Har forresten lagt inn noen flere bilder, av rommet mitt. Så får dere ha takk for følget. Og takk for meg.

1 kommentar:

Lingis sa...

Riktig fornøyelig!